Gizlilik Politikası

Gizlilik Bildirimi

Bu Gizlilik Bildirimi (“Gizlilik Bildirimi”), acemidergi.com’ın https://www.acemidergi.com/ (“Web Sitesi”) adresinden erişilebilen web sitesi ve bu Web Sitesi aracılığıyla da erişilebilen bulut tabanlı teknoloji öğrenme platformu, acemidergi.com’ı görüntülemek için kullanılan video oynatıcılar için geçerlidir. acemidergi.com (“Platform”) tarafından erişilebilen kurslar ve mobil uygulamalar ve Web Sitesi ile birlikte toplu olarak (“Site”) tümü bir Nevada limited şirketi olan acemidergi.com, LLC’ye (“acemidergi.com”, “biz” veya “biz”). Bu Gizlilik Bildirimi, acemidergi.com’ın Site aracılığıyla toplanan kişisel bilgileri nasıl topladığını ve kullandığını açıklar. Ayrıca kişisel bilgilerinizin kullanımı, erişiminiz ve kişisel bilgilerinizi nasıl güncelleyip düzelteceğinizle ilgili olarak size sunulan seçenekleri de açıklar.

1. Topladığımız Kişisel Veriler

acemidergi.com, sizinle olan etkileşimlerimiz ve Sitemiz aracılığıyla sizden veri toplar. Bu verilerin bir kısmını doğrudan sağlarsınız ve bir kısmını Sitemizle etkileşimleriniz, kullanımınız ve deneyimleriniz hakkında veri toplayarak alırız. Topladığımız veriler, gizlilik ayarlarınız ve kullandığınız hizmetler ve özellikler dahil olmak üzere, bizimle olan etkileşimlerinizin bağlamına ve yaptığınız seçimlere bağlıdır. Ayrıca üçüncü taraflardan da sizinle ilgili veriler elde ederiz.
Kullandığınız teknoloji ve paylaştığınız veriler söz konusu olduğunda seçenekleriniz vardır. Sizden kişisel veri sağlamanızı istediğimizde reddedebilirsiniz. Hizmetlerimizin çoğu, size bu hizmeti sağlamak için bazı kişisel veriler gerektirir. Size bir hizmet veya belirli bir özellik sağlamak için gereken verileri sağlamamayı seçerseniz, o hizmeti veya özelliği kullanamazsınız. Veri sağlamanın isteğe bağlı olduğu ve kişisel verileri paylaşmamayı tercih ettiğiniz durumlarda, bu tür verileri kullanan kişiselleştirme gibi özellikler sizin için çalışmayacaktır.
Bize sağladığınız veriler: Bu, bizimle etkileşim kurduğunuzda doğrudan bize verdiğiniz sizinle ilgili kişisel bilgilerdir. Sitemizdeki bir formu doldurarak, bizimle telefon, e-posta veya yüz yüze bir etkinlikte iletişim kurarak veya acemidergi.com sponsorluğundaki bir forumdaki etkileşimler yoluyla bize verebilirsiniz. Bir abonelik veya etkinlik için kaydolmak veya ödeme yapmak, profilinizi tamamlamak veya sunduğumuz diğer hizmetler için sipariş vermek için gerekli bilgileri içerir. Ayrıca, bir tartışma panosuna katıldığınızda, Sitemiz aracılığıyla sosyal medyada paylaştığınızda, bir yarışmaya veya promosyona katıldığınızda, bir sorgu gönderdiğinizde, Sitemizle ilgili geri bildirimde bulunduğunuzda veya Sitemizdeki bir sorunla ilgili bildirimde bulunduğunuzda veya diğer İnteraktif Hizmetlerden herhangi biriyle ilgilendiğinizde paylaşılan bilgileri içerir. (Kullanım Koşullarında tanımlanmıştır). Platformumuz için bir hesap oluşturduğunuzda, adınızı, soyadınızı ve e-posta adresinizi sağlamanızı isteriz.
Ödeme İşleme: Bir abonelik satın aldığınızda, genellikle bir adres ve kredi kartı bilgileri dahil olmak üzere ödeme ve fatura bilgilerini sağlamanız gerekir. Sitemizdeki belirlenmiş ödeme sayfasında sağladığınız bu tür ödeme bilgileri, internet üzerinden bize gönderilmeden önce Taşıma Katmanı Güvenliği (TLS) protokolü kullanılarak şifrelenecektir. Bu tür veriler daha sonra doğrudan üçüncü taraf ödeme ve abonelik işlemcilerimize iletilir ve acemidergi.com’ın kontrolünde değildir. Bu gibi durumlarda, bu Gizlilik Bildirimi geçerli olmayacak ve üçüncü taraf ödeme ve abonelik işlemcilerinin kullanım ve gizlilik koşulları geçerli olacaktır.
Sitemizi kullanımınızdan sizin hakkınızda topladığımız veriler: Siteye kayıtlı kullanıcı olarak girseniz de girmeseniz de Sitemizi her ziyaret ettiğinizde sizden otomatik olarak bilgi toplayacağız. Buna teknik bilgiler, ziyaretinizle ilgili bilgiler ve aranan ve görüntülenen kurslar, sayfa yanıt süreleri, indirme hataları, belirli sayfaların ziyaret süresi, sayfa etkileşim bilgileri (kaydırma, tıklamalar ve fareyle üzerine gelme), bir sayfaya göz atma ve sayfadan ayrılma yöntemleri ve satış ve destek ekiplerimizle iletişim kurmak için kullanılan yöntemler. Teknik bilgiler ayrıca cihazınızı internete bağlamak için kullanılan internet protokolü (IP) adresini, benzersiz cihaz tanımlayıcılarını, oturum açma bilgilerinizi, tarayıcı türünü ve sürümünü, saat dilimi ayarını, tarayıcı eklenti türleri ve sürümlerini, işletim sistemlerini ve cihaz platformu.
Diğer kaynaklardan aldığımız veriler : Bu, hizmetlerimizi sağlamak, tanıtmak ve iyileştirmek için yakın işbirliği içinde çalıştığımız üçüncü taraflardan sizin hakkınızda aldığımız bilgilerdir. Bu üçüncü taraflar, iş ortaklarını, teknik ve ödeme hizmetlerinde yardımcı olan satıcıları, reklam ağlarını, analitik sağlayıcıları ve arama bilgisi sağlayıcılarını içerir.

2. Kişisel Verilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

acemidergi.com, sağladığınız kişisel bilgileri bu Gizlilik Bildirimi ile tutarlı bir şekilde aşağıdaki şekilde kullanır:
Hizmetlerin Sağlanması : Kişisel bilgilerinizi, sizinle aramızdaki bir sözleşmede belirtilen yükümlülüklerden doğan hizmetler de dahil olmak üzere, Sitemiz aracılığıyla size hizmetlerimizi sunmak için kullanırız. Bu hizmetler, kurs kitaplığımıza erişim sağlamayı, hesabınızın yönetimini, faturalandırmayı ve hizmetimizdeki veya hesabınızdaki değişiklikleri size bildirmeyi içerebilir. Bu veriler aynı zamanda Sitemizin etkileşimli özelliklerine katılmanıza izin vermek veya teknik incelemelere ve web seminerlerine erişim dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bizden talep etmiş olabileceğiniz bilgileri size sağlamak için kullanılacaktır.
Hizmetlerin ve Özelliklerin İyileştirilmesi : Yeni içerik, özellik veya yeteneklerin eklenmesi de dahil olmak üzere, Sitemizi sürekli olarak geliştirmek için verileri kullanırız.
Kişiselleştirme : Verileri, Sitemizle önceki etkileşimlere dayalı olarak kullanıcı deneyimini geliştirmek için kullanırız.
Hesap Etkinleştirme ve Bakım : Cihaz, ağ ve abonelik tanımlayıcıları gibi veriler, kullanıcı hesaplarını etkinleştirmek ve sürdürmek için kullanılır.
Destek : Parola sıfırlama ve genel sorun giderme dahil olmak üzere yardım taleplerinize yanıt vermek için kişisel verilerinizi kullanırız.
Güvenlik Güvenliği : Kullanıcılarımızın ve Sitemizin güvenliğini ve güvenliğini korumak için verileri kullanırız. Bu, kötü amaçlı yazılımları ve kötü amaçlı etkinlikleri tespit etmek ve kullanım koşullarımızın ihlallerini izlemek için verilerin kullanılmasını içerir.
İletişim : Kişisel verilerinizi, hesabınız ve Sitemizi kullanımınız hakkında sizinle iletişim kurmak için kullanacağız.
Pazarlama : Kişisel verilerinizi, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz hizmetlerimiz hakkında size bilgi sağlamak ve Sitemizle etkileşiminizi geliştirmek için kullanabiliriz. Bu mal ve hizmetler hakkında sizinle e-posta, doğrudan posta, telefon veya Sitemiz aracılığıyla iletişim kuracağız. Bu iletişimler, haber bültenlerini, promosyon e-postalarını veya pazar araştırması taleplerine katılma tekliflerini içerebilir. Bilgilerinizi bu amaç için yalnızca, bilgilerinizi topladığımız noktada bizden bu tür pazarlama materyallerini almak için onay verdiğinizde veya pazarlama tercihleriniz de dahil olmak üzere bu tür pazarlama materyallerini almak için başka bir şekilde izin verdiğinizde kullanacağız. kişisel profilinizde ve yerel yasalara uygun olarak.
Ödül Promosyonları ve Etkinlikleri : Verilerinizi, katılmayı kabul ettiğiniz ödül promosyonlarını ve etkinlikleri yönetmek için kullanacağız. Örneğin, iletişim bilgilerinizi bir hediye kartı veya başka bir ödül verecek olan bir üçüncü tarafa verebiliriz.
Raporlama ve İş Operasyonları: Kişisel verileri meşru menfaatlerimiz doğrultusunda (bu menfaatlerin bireysel haklarınızı geçersiz kılmadığını düşündüğümüz durumlarda), Sitemizi yönetmek ve sorun giderme, veri analizi, test, araştırma, istatistiksel anket amaçları dahil olmak üzere dahili işlemler için kullanacağız, ve performansımızı raporlamak. Bu verileri, içeriği nasıl sunduğumuzun etkinliğini ölçmek ve içeriğin etkinliğini değerlendirmek için de kullanacağız. Trendleri analiz etmek, Sitemizi yönetmek, Kullanıcıların Sitemiz içindeki ve çevresindeki hareketlerini takip etmek ve bir bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgi toplamak için günlük dosyalarımızda internet protokolü (IP) adreslerini ve kişisel olarak tanımlanamayan bilgileri kullanırız. .
Yasal Uyum : Kişisel verileri çeşitli yasalara uymak için işleriz. Örneğin, kişisel gizlilik haklarınızı kullanmanıza yardımcı olmak veya herhangi bir ödül veya ödülü geçerli bir vergi dairesine bildirmek için kişisel verilerinizi işleyebiliriz.

3. Kişisel Verileri Paylaşma Nedenlerimiz

Yalnızca kullanım amaçlarıyla ilgili olan kişisel verileri ifşa ettiğimizden emin olmak için makul adımları atacağız. Ayrıca, kişisel verilerinizi bu amaçlarla bağdaşmayacak şekilde işlemeyeceğiz.
Kişisel Verilerin acemidergi.com İştirakleri Tarafından Kullanımı : acemidergi.com iştirakleri, size destek ve diğer hizmetleri sağlamak için kişisel verilerinizi işleyecektir. acemidergi.com’ın bağlı şirketleri Web Sitemizde bulunabilir.
acemidergi.com Tedarikçileriyle İlişki : Bazen bizim adımıza e-posta gönderme, ödeme işleme veya pazar araştırması yürütme gibi işle ilgili belirli işlevleri yerine getirmeleri için üçüncü tarafları tutarız. E-posta adresinizi, platformlarında size özel pazarlama materyalleri sağlamak için Facebook, LinkedIn ve Twitter gibi üçüncü taraflarla da paylaşıyoruz. Bu nitelikteki bir işlevi yerine getirmek için başka bir şirket istihdam ettiğimizde, onlara yalnızca belirli işlevlerini yerine getirmeleri için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlarız. Bu üçüncü tarafların, kendileriyle paylaştığımız kişisel bilgilerinizi, bize hizmet sağlamaları için gerekli olan amaçlar dışında herhangi bir amaçla kullanmalarına izin verilmez. acemidergi.com’ın alt işlemcileri Web Sitemizde bulunabilir.
Teknoloji Satıcıları ile Katılım : Ayrıca, Platformumuzdan elde edilen kullanıcı katılım bilgilerini üçüncü taraflarla paylaşırız. Örneğin, belirli bir teknoloji satıcısıyla ilgili bir kursu görüntülediğinizde, görüntülenen ders dakikalarının sayısı, Rol ve Beceri IQ seviyeleri, uygulamalı kurs katılımı ve diğer ilgili veriler gibi bilgileri o teknoloji satıcısıyla paylaşırız. Platformumuzda mevcut olan içeriği geliştirmek ve ortaklarımızla daha iyi işbirliği yapmak için bu bilgileri paylaşır ve bu üçüncü taraflardan geri bildirim alırız ve şirketlere ve bireylere beceri geliştirme ihtiyaçlarını karşılamada birlikte yardımcı oluruz. Özellikle biz talep etmedikçe ve siz onay vermedikçe, teknoloji satıcılarına sunduğumuz veriler kişisel verileri içermez.
İş Planları ve Şirket Ortaklığı Abonelikleri: Hizmetlerimizi çalışanlarına veya grup üyelerine sunmak için belirli üçüncü taraflarla ortaklık yapıyoruz. Bu tür ortaklıkların bir parçası olarak, bir üçüncü taraf, çalışanları veya grup üyeleri için abonelik için ödeme yapabilir veya aboneliğinizi size sunmak için acemidergi.com ile başka bir şekilde sözleşme yapabilir ve acemidergi.com, hizmetlerimizi kullanımınız hakkındaki bilgileri üçüncü tarafla paylaşabilir. Aboneliğiniz işvereniniz veya grup sponsorunuz tarafından sağlandıysa (Kullanım Şartlarında tanımlandığı şekilde Şirket Ortaklıkları dahil), sağladığınız bilgileri veya kayıt olmanız ve hizmetlerimizi kullanmanız yoluyla başka şekilde toplayabileceğimiz bilgileri bu tür üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. . Bu bilgiler, kurs görüntüleme geçmişini, kurs görüntüleme süresini, kurs veya değerlendirmenin tamamlanmasını, kurs kalite derecelendirmelerini ve geri bildirimlerini, sertifikaları, performansla ilgili ölçümler ve diğer kişisel bilgiler. İşvereniniz veya grup sponsorunuz, acemidergi.com aboneliğinizi kontrol edebilir ve yönetebilir. Lütfen Dikkat: İşveren veya grup sponsorlu hesabınıza erişiminizi kaybederseniz, bireysel kullanıcı hesabı aracılığıyla kendi adınıza edinmiş olabileceğiniz bilgiler de dahil olmak üzere hizmetlere ve hizmetlerle ilişkili verilerinize erişiminizi kaybedersiniz. kaydolmak veya hesabınıza giriş yapmak için işveren veya grup sponsorlu hesabı veya e-posta adresi. Bunun olmasını önlemek için profilinize ikincil e-posta olarak kişisel bir e-posta adresi eklemeniz önerilir. İşveren veya grup sponsorlu hesabınızı veya e-posta adresinizi kaydolmak veya oturum açmak için kullandıysanız, bireysel bir kullanıcı hesabı aracılığıyla kendi adınıza edinmiş olabileceğiniz bilgiler de dahil olmak üzere hizmetlere ve hizmetlere ilişkin verilerinize erişimi kaybedersiniz. hesabınız. Bunun olmasını önlemek için profilinize ikincil e-posta olarak kişisel bir e-posta adresi eklemeniz önerilir. İşveren veya grup sponsorlu hesabınızı veya e-posta adresinizi kaydolmak veya oturum açmak için kullandıysanız, bireysel bir kullanıcı hesabı aracılığıyla kendi adınıza edinmiş olabileceğiniz bilgiler de dahil olmak üzere hizmetlere ve hizmetlere ilişkin verilerinize erişimi kaybedersiniz. hesabınız. Bunun olmasını önlemek için profilinize ikincil e-posta olarak kişisel bir e-posta adresi eklemeniz önerilir.
Kurumsal Birleşme ve Devralma Faaliyeti : acemidergi.com veya bağlı kuruluşlarının başka bir ticari faaliyeti devralması veya devir alması veya yeniden yapılanma, birleşme veya benzeri bir olay olması durumunda, kişisel verileriniz iktisap, iktisap, veya hesabınızın işletilmesi ve yönetilmesinin yanı sıra size satın alan, edinilen veya sonuçta ortaya çıkan kuruluşlar tarafından sunulan ek ürün ve hizmetleri sağlamak da dahil olmak üzere sonuçta ortaya çıkan kuruluşlar ve bunların bağlı kuruluşları.
Yasal Gereklilikler : Belirli durumlarda, güvenlik veya kanun uygulama gerekliliklerini karşılamak da dahil olmak üzere, devlet kurumları ve denetim makamlarının yasal taleplerine yanıt olarak acemidergi.com’ın kişisel verileri ifşa etmesi gerekebilir. Yürürlükteki yasaların gerektirdiği şekilde ve haklarımızı korumak veya bize veya Sitemize tebliğ edilen bir adli kovuşturma, mahkeme emri veya benzer yasal sürece uymak için ifşanın gerekli olduğuna inandığımızda kişisel bilgilerinizi ifşa etme hakkını saklı tutarız.

4. Kişisel Verilerinize Nasıl Erişilir ve Kontrol Edilir

Ayrıca, verilerinizin acemidergi.com tarafından toplanması ve kullanılmasıyla ilgili seçimler yapabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek veya sunduğumuz özellikleri kullanarak elde ettiğimiz kişisel verilerinizi kontrol edebilir ve veri koruma haklarınızı kullanabilirsiniz . Bazı durumlarda, kişisel verilerinize erişme veya bunları kontrol etme yeteneğiniz, geçerli yasa veya işvereniniz veya grup sponsorunuz (varsa) tarafından gerekli kılındığı veya izin verildiği şekilde sınırlı olacaktır.
Verilerinizin ilgi alanına dayalı reklamcılık için kullanımını aşağıdakiler aracılığıyla kontrol edin:
Profilinizin İletişim Tercihleri ​​bölümünde ne tür pazarlama iletişimleri almak istediğinizi seçin;
Size gönderebileceğimiz e-postalarda bulunan “Abonelikten çık” bağlantısını kullanın; veya
[email protected] adresinden bize ulaşın . Sorunuzla ilgili size yardımcı olmadan önce kimliğinizi veya yetkili temsilcinizin kimliğini doğrulamamızı isteyebiliriz.
acemidergi.com tarafından işlenen tüm kişisel verilere yukarıdaki yöntemlerle erişilemez veya kontrol edilemez. Hesabınızın devam eden hizmet ve desteğiyle ilgili iletişimlerimizden vazgeçemeyeceğinizi lütfen unutmayın. Bu tür iletişimler pazarlama iletişimi olarak kabul edilmeyecektir. Ek olarak, üçüncü şahıs ödeme ve abonelik sağlayıcılarımız gibi üçüncü şahıslara doğrudan sağladığınız herhangi bir kişisel veri, ancak bu şahıslarla doğrudan iletişime geçilerek kontrol edilebilir.

5. Çerezler ve Benzer Teknolojiler

acemidergi.com ve bağlı kuruluşları, belirli bilgileri toplamak ve depolamak için tanımlama bilgileri veya benzer teknolojiler kullanır. Bunlar tipik olarak, bir web sitesinin sizin hakkınızdaki bilgileri depolamak ve bazen de izlemek için bilgisayarınızın sabit sürücüsüne veya mobil cihazınıza aktardığı veya buradan eriştiği bilgi veya kod parçalarını içerir. Çerezler, benzersiz bir cihaz kimliği oluşturmamıza, o bilgisayarı veya cihazı web siteleri ve çevrimiçi hizmetlerle etkileşim kurmak için kullanırken hatırlanmanıza olanak tanır ve aramaları depolamak ve kişiselleştirilmiş içerik sunmak dahil olmak üzere bir dizi özellik ve içeriği yönetmek için kullanılabilir.
Site, sizi Sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt etmek için çerezleri kullanır. Bu, Sitemizle etkileşim kurduğunuzda size zengin özelliklere sahip ve kişiselleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunmamıza yardımcı olur ve ayrıca Sitemizi iyileştirmemize olanak tanır. acemidergi.com, platformumuza erişmek için kullandığınız cihazlarla platformumuzu nasıl kullandığınızı daha iyi anlamak ve özel promosyonlar sunmamıza izin vermek için Adobe Marketing Cloud Device Co-op’a katılır. Co-op, cihazlar arasında sorunsuz geçişler sağlamak için cihaz bilgilerini kullanır. https://cross-device-privacy.adobe.com adresinde daha fazla bilgi edinin .
Çoğu web tarayıcısı tanımlama bilgilerini otomatik olarak kabul eder, ancak isterseniz bunu önlemek için tarayıcınızı değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda çerezlerin nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında bilgi veriyoruz. Ancak, bunu yaparsanız Sitemizden tam olarak yararlanamayabilirsiniz.
Kullandığımız bir dizi çerez, yalnızca Sitemizdeyken son bulur ve tarayıcınızı kapattığınızda veya Sitemizden çıktığınızda süresi dolar. Diğerleri, Sitemize döndüğünüzde sizi hatırlamak için kullanılır ve daha uzun bir süre kalacaktır. Bu çerezleri, sizinle yaptığımız bir sözleşmenin ifası için gerekli olmaları temelinde kullanırız, çünkü bunları kullanmak meşru menfaatlerimiz dahilindedir (bu tür menfaatlerin bireysel haklarınızı geçersiz kılmadığını düşündüğümüz durumlarda) veya yasaların gerektirdiği durumlarda.
Aşağıdaki çerez türlerini kullanıyoruz:
Kesinlikle gerekli çerezler. Bunlar, web sitemizin çalışması için gerekli olan ve sizinle olan şartlarımız kapsamında gerekli olan çerezlerdir. Örneğin, web sitemizin güvenli alanlarında oturum açmanıza, alışveriş sepeti kullanmanıza veya e-fatura hizmetlerinden yararlanmanıza olanak tanıyan tanımlama bilgileri içerir.
Analitik/performans çerezleri. Bu çerezler, ziyaretçi sayısını tanımamıza ve saymamıza ve ziyaretçilerin web sitemizi kullanırken nasıl hareket ettiğini görmemize olanak tanır. Bu, örneğin, kullanıcıların aradıklarını kolayca bulmalarını sağlayarak, web sitemizin çalışma şeklini iyileştirmeye yönelik meşru çıkarlarımız için bize yardımcı olur.
İşlevsellik çerezleri. Bunlar, web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılır. Bu, seçimlerinize ve tercihlerinize bağlı olarak içeriğimizi kişiselleştirmemize, sizi adıyla selamlamamıza ve tercihlerinizi (örneğin, dil veya bölge seçiminiz) hatırlamamıza olanak tanır.
Çerezleri hedefleme. Bu çerezler web sitemizi ziyaretinizi, ziyaret ettiğiniz sayfaları ve izlediğiniz bağlantıları kaydeder. Bu bilgileri, Sitemizi ve üzerinde görüntülenen reklamları ilgi alanlarınızla daha alakalı hale getirmek için tercihlerinize ve tercihlerinize tabi olarak kullanacağız. Bu bilgileri bu amaçla üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz.
Ayrıca, ziyaret ettiğiniz Sitemizdeki içerik ve ziyaret ettiğiniz diğer web siteleri ve hizmetler hakkındaki bilgiler hakkında bilgi toplayan reklam ağlarıyla da çalışabiliriz. Bu, üçüncü şahısların diğer web sitelerini ve hizmetlerini ziyaret ettiğinizde Sitemizde veya bizim reklamlarımızda reklam görmenize neden olabilir. Bu özelliğin nasıl kapatılacağı hakkında daha fazla bilgi için aşağıya bakın veya http://optout.networkadvertising.org/ adresini ziyaret edin ve hedeflenen reklamları devre dışı bırakma hakkında daha fazla bilgi edinin. Burada, özellikle Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa Birliği vatandaşları için kaynaklar için bağlantılar bulacaksınız.

Çerezleri Devre Dışı Bırakma

Çerezleri devre dışı bırakmanın etkisi, hangi çerezleri devre dışı bıraktığınıza bağlıdır, ancak genel olarak, tüm çerezler kapatıldığında Sitemiz düzgün çalışmayabilir. Yalnızca üçüncü taraf çerezlerini devre dışı bırakırsanız, Sitemizden alışveriş yapmanız engellenmez. Tüm çerezleri devre dışı bırakırsanız, Sitemizde bir satın alma işlemini tamamlayamazsınız.
Sitemizde çerezleri devre dışı bırakmak istiyorsanız, çerezleri reddetmek için web sitesi tarayıcı ayarlarınızı değiştirmeniz gerekir. Bunu nasıl yapabileceğiniz, kullandığınız tarayıcıya bağlı olacaktır. En popüler tarayıcılar için çerezlerin nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin daha fazla ayrıntı aşağıda belirtilmiştir:
Google Chrome için:
Ayarlar> Gelişmiş’i seçin
“Gizlilik ve güvenlik” altında “İçerik ayarları”nı tıklayın
“Çerezler”e tıklayın
Safari için:
Tercihler > Gizlilik’i seçin
“Tüm Web Sitesi Verilerini Kaldır” ı tıklayın
Mozilla Firefox için:
“Araçlar” menüsünü ve ardından “Seçenekler”i seçin
“Gizlilik” simgesine tıklayın
“Çerez” menüsünü bulun ve ilgili seçenekleri seçin
İzinlerinizi ayarlamadığınız durumlarda, Sitemizde çerez kullanımımızla ilgili olarak ayrıca sizden bilgi isteyebiliriz.
Temel çerezler dışında, Sitemizde kullanılan tüm çerezler iki yıl veya daha kısa süre sonra sona erecektir.

6. Kişisel Verilerin Güvenliği

acemidergi.com, kişisel verilerinizin güvenliğini korumayı taahhüt eder. Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime, kullanıma veya ifşaya karşı korumaya yardımcı olmak için çeşitli güvenlik kontrolleri ve prosedürleri kullanıyoruz. Kontrollerimiz, Müşteri Verilerini İşleme Sözleşmemizin Ek A’sında belirtilen güvenlik önlemlerini içerir .

7. Üçüncü Taraf Hizmetlerine Erişim

Bu Gizlilik Bildirimi yalnızca Sitemiz için geçerlidir. Site, tarafımızca işletilmeyen veya kontrol edilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Burada Gizlilik Bildirimimizde açıklanan politikalar ve prosedürler, acemidergi.com’ın çalıştırmadığı veya kontrol etmediği web siteleri veya diğer hizmetler için geçerli değildir. Sitemizden gelen bu bağlantılar, gizlilik koşulları da dahil olmak üzere bu web sitelerini onayladığımız veya incelediğimiz anlamına gelmez. Bir üçüncü şahıs web sitesi için Sitemizden ayrıldığınızda, o üçüncü şahıs web sitesi ile ilişkili kullanım şartlarına ve gizlilik şartlarına tabi olacaksınız.

8. GDPR’ye Tabi Kişiler

GDPR’ye tabi iseniz, kişisel verileriniz için aşağıdakiler geçerlidir.
acemidergi.com, Web Sitemize eriştiğinizde ve bizimle ve teknolojimizle ilgili bilgileri görüntülediğinizde, bizimle iletişim kurduğunuzda, teknik incelemeleri indirdiğinizde, etkinliklere kaydolduğunuzda ve bizden ve bağlı kuruluşlarımızdan pazarlama bildirimleri almayı kabul ettiğinizde kişisel verilerinizin veri denetleyicisi olarak hareket eder.
İşvereniniz bir iş planına ( https://www.acemidergi.com.com/terms adresindeki Kullanım Koşullarımızda, “Kullanım Koşulları” nda açıklandığı gibi ) veya bir Şirket Ortaklığı Aboneliğine kaydolduğu için Platformla etkileşim kurduğunuzda , sonra;
İşvereniniz, bize sağladığı kullanıcı bilgileri bakımından veri denetleyicisidir. Bu bilgiler genellikle adı, soyadı ve iş e-posta adresini içerir. İşvereninizin bu şekilde veri denetleyicisi olduğu durumlarda, veri koruma yasaları kapsamında bir veri işlemcisi olarak hareket ederiz, yani bu bilgileri işvereninize bir hizmet sunmak için kullanırız.
acemidergi.com, değerlendirme verileri, ikincil bir e-posta adresi, iş unvanı, kişisel web sitesi URL’si, kısa bir biyografi, sosyal platform tutamaçları gibi ek profil ayrıntıları dahil olmak üzere, doğrudan sizin tarafınızdan veya Platform ile etkileşimin bir sonucu olarak sağlanan bilgiler için veri denetleyicisidir. ve cinsiyetiniz, doğum yılınız ve iş sektörünüz gibi demografik bilgiler. Açık olmak gerekirse, Sitemizi kullanmak için bu ek profil ayrıntılarının hiçbiri gerekli değildir, ancak sağlarsanız size gelişmiş bir deneyim sunabiliriz.

Bireysel bir plan aracılığıyla (Kullanım Koşullarında açıklandığı gibi) Platformun bir kullanıcısı olarak kaydolduğunuzda, acemidergi.com, söz konusu kullanıcı tarafından sağlanan ve Kullanıcı bunlara erişip bunları kullanırken Platform tarafından toplanan tüm kişisel bilgilerin veri denetleyicisidir.

9. CCPA’ya Tabi Kişiler

California yasalarına göre, California sakinleri kişisel bilgileriyle ilgili belirli gizlilik haklarına sahiptir. Bu haklar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen CCPA Gizlilik Bildirimimizi ziyaret edin .

10. İcra ve Uyuşmazlık Çözümü

Bu Gizlilik Bildirimine uygunluğu doğrulamak için ilgili gizlilik uygulamalarımızın uygunluk denetimlerini gerçekleştireceğiz. Herhangi bir acemidergi.com çalışanının, tarafımızca belirlendiği üzere, bu Gizlilik Bildirimini ihlal etmesi durumunda, çalışan, iş akdinin feshine kadar varan disiplin cezalarına tabi olacaktır.
Kişisel verilerin kullanımı veya ifşası ile ilgili her türlü soru veya endişe, [email protected] adresinden Müşteri Desteği’ne iletilmelidir . Kişisel bilgilerin kullanımı ve ifşası ile ilgili her türlü şikayet ve anlaşmazlığı bu Gizlilik Bildiriminin hükümlerine uygun olarak araştıracak ve çözmeye çalışacağız.
acemidergi.com, gizlilik konularıyla ilgili çözülmemiş şikayetleri Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan alternatif bir anlaşmazlık çözüm sağlayıcısına yönlendirmeyi taahhüt etmiştir. Bizden şikayetinizle ilgili zamanında onay almazsanız veya şikayetinizi çözmemişsek, lütfen https://feedback-form.truste.com/watchdog/ adresinden üçüncü taraf anlaşmazlık çözüm sağlayıcımızla (ücretsiz) iletişime geçin. istek .

11. Kişisel Verilerin Saklanması

Genel olarak, kişisel verilerinizi sizinle olan ilişkimiz süresince saklayacağız. İlişkimiz sona erdikten sonra, kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaçları yerine getirmemize izin veren bir süre boyunca saklayacağız: geçerli yasanın gerektirebileceği şekilde kayıt tutma; yasal bir hak talebinde veya kovuşturmada kullanım için; Hizmetlerimiz veya Web Sitesi ile ilgili herhangi bir şikayeti ele almak için; veya diğer meşru menfaatler (bu tür menfaatlerin sizin bireysel haklarınızı geçersiz kılmadığını düşündüğümüz durumlarda)

12. Deneme veya Ücretsiz Hesaplar

Bu Gizlilik Bildirimi, ücretsiz veya deneme bazında sunulan bir hesap veya yeni veya sınırlı özellikler sunan bir hesap dahil olmak üzere her türden bir kullanıcı hesabıyla bağlantılı olarak kişisel verilerinizin işlenmesi için geçerlidir.

13. Gizlilik Kalkanı

acemidergi.com, AB Adalet Divanı’nın C-311/18 Davasındaki kararı ışığında kişisel verilerin aktarımı için yasal bir temel olarak AB-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesine dayanmasa da, acemidergi.com şu ilkelere bağlıdır: Türkiye ve Avrupa Birliği ve/veya Üye Devletleri, Avrupa Ekonomik Alanı, Birleşik Krallık ve/veya İsviçre’den Amerika Birleşik Devletleri’ne aktarılan kişisel verilere ilişkin AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı çerçeveleri. Bu Gizlilik Bildirimindeki şartlar ile gizlilik kalkanı ilkeleri arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, ilkeler geçerli olacaktır. Gizlilik Kalkanı Çerçevesi ile ilgili olarak, acemidergi.com, ABD Federal Ticaret Komisyonu’nun soruşturma ve uygulama yetkilerine tabidir. Daha fazla bilgi edinmek ve sertifikamızı görüntülemek için,ABD Ticaret Bakanlığı’nın Gizlilik Kalkanı web sitesini ziyaret edin .
Çalışan verileri bağlamında, acemidergi.com, AB veri koruma yetkilileri (DPA) ve İsviçre Federal Veri Koruma ve Bilgi Komisyonu (FDPIC) ile işbirliği yapmayı ve AB’den aktarılan insan kaynakları verileriyle ilgili olarak bu tür yetkililer tarafından verilen tavsiyelere uymayı taahhüt eder. ve İsviçre.
Belirli koşullar altında herhangi bir şikayetin çözümü için Gizlilik Kalkanı Paneli altında bağlayıcı tahkimi seçme seçeneğiniz olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen ABD Ticaret Bakanlığı’nın Gizlilik Kalkanı web sitesini ziyaret edin .

14. Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılan Değişiklikler

Daha fazla şeffaflık sağlamak için gerektiğinde veya aşağıdakilere yanıt olarak bu Gizlilik Bildirimini güncelleriz:
Müşteri, düzenleyiciler, endüstri veya diğer paydaşlardan gelen geri bildirim.
Ürünlerimizdeki değişiklikler.
Veri işleme faaliyetlerimizdeki veya politikalarımızdaki değişiklikler.
Bu politikadaki değişiklikleri yayınladığımızda, en son şartlar için bir sürüm ve geçerlilik tarihi sağlayacağız. Politikada, kişisel verilerin işlenme amaçlarında, ilk olarak toplanma amacı ile tutarlı olmayan bir değişiklik gibi önemli değişiklikler varsa, bu tür değişikliklere ilişkin bir bildirimi web sitemizde belirgin bir şekilde yayınlayarak sizi bilgilendireceğiz. Site yürürlüğe girmeden önce veya Platformun tüm kayıtlı kullanıcılarına e-posta yoluyla doğrudan bir bildirim göndererek. acemidergi.com’ın bilgilerinizi nasıl koruduğunu öğrenmek için bu Gizlilik Bildirimini düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi öneririz. Gizlilik Bildiriminin buna veya gelecekteki herhangi bir sürümüne uymayı kabul etmiyorsanız, Sitemizi kullanma veya Siteye erişme (veya kullanmaya veya erişmeye devam etme) izniniz yoktur.

15. Bize Nasıl Ulaşılır

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili sorular veya yorumlar aşağıdaki şekilde e-posta veya telefon yoluyla acemidergi.com’a gönderilmelidir:

E-posta: [email protected]
İletişim Numaramız
0850 241 11 13

(Visited 95 times, 1 visits today)

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku