Facebook nasıl kapatılır? 2022 Facebook Komple Kapatmak istiyorum

0

Facebook nasıl kapatılır? İşte Facebook hesabını tamamen silme linki

Facebook, Instagram, YouTube, Twitter üzere toplumsal medya platformlarının kullanım oranı, günümüzde epey yüksektir. Öne çıkan uygulamalar ortasında yer alan ‘Facebook’ kullanıcıları tarafından birçok nedenle tercih edilen bir toplumsal mecra. Hakikaten profil sahipleri, bir müddet sonra hesaplarını silmek isteyebiliyor. Facebook hesaplarını kolay bir halde büsbütün silmek mümkün.

FACEBOOK HESABI KAPATMA

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

* Kullanıcı bilgilerinizi girerek Facebook hesabınıza giriş yapın.

* Ana profilinizden, Facebook’un sağ üstündeki ‘account simgesi’ne tıklayın.

* Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve akabinde ‘Ayarlar’a tıklayın.

* Sol sütundaki ‘Facebook Bilgileri’ ne tıklayın. ‘Yeni Sayfalar’ tecrübesinde bir sayfada Facebook erişiminiz varsa: ‘Gizlilik’e ve akabinde ‘Facebook Bilgileri’ne tıklayın.

* ‘Dondurma’ ve ‘Silme’ye tıklayın.

* ‘Hesabı Sil’i seçin ve akabinde Hesabı Silme Sürecine ‘Devam Et’e tıklayın.

* ‘Hesabı Sil’e tıklayın, şifrenizi girin ve ‘Devam’a tıklayın.

TELEFONDAN FACEBOOK HESAP SİLME

* Telefonunuzdan Facebook uygulamasına gidin.

* Sağ alt köşedeki 3 çizgiye basın.

* Ekranı aşağı kaydırın ve Ayarlar Kapalılık butonuna basın ve çabucak altta gelen Ayarlar sekmesine girin.

* Karşınıza çıkan Hesap Sahipliği ve Denetimi sayfasına girin.

* Dondurma ve Silme’ye dokunun

* Akabinde Hesabı Sil butonuna basın

* Silme süreci için talimatları izleyin

FACEBOOK HESABI SİLİNİNCE NE OLUR?

* Facebook hesabınızı sildiğiniz takdirde yine etkileştiremezsiniz.

* Profiliniz, fotoğraflarınız, gönderileriniz, görüntüleriniz ve öteki her şey kalıcı olarak silinir. Geri getiremezsiniz.

* Bunun yanı sıra Facebook Messenger’ı kullanamazsınız.

* Spotify yahut Pinterest üzere Facebook hesabınız vasıtasıyla kaydolduğunuz öbür uygulamalar var ise ‘Facebook Girişi’ni kullanamazsınız.

* Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz iletiler üzere birtakım bilgiler arkadaşlarınızda görünür. Gönderdiğiniz bildirilerin kopyaları arkadaşlarınızın gelen kutusunda tutulur.

Dikkat edilmesi gerekenler;

Hesabınızı silmeden evvel, Facebook’a giriş yaparak bilgilerinizin (fotoğraflar ve gönderiler gibi) bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz.

Hesabınız silindikten sonra, hesabınıza eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.

FACEBOOK HESAP SİLME LİNKİ

(Visited 13 times, 1 visits today)
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku